Over de oprichters van Timebutler

Wij zijn Barry en Wouter


TimeButler is bedacht door Barry Meihuizen en Wouter Kabbes. Beide mannen werkten vele jaren in de horeca. Zoals met vele nieuwe uitvindingen ontstaan ze uit de behoefte dat het ook anders kan. Zo ook bij Barry en Wouter.

Barry van TimeButler

Barry is een echt horecadier en werkte ruim 15 jaar in de branche in allerlei functies. Hij is zelfs nu nog regelmatig met een schort om in een keuken (al dan niet achter zijn eigen stoof) te vinden. In zijn horeca werk merkte hij al dat bedrijven op een omslachtige manier urenadministratie veelal handmatig bijhielden. Hij zag ook legio praktijkvoorbeelden van ondernemers die met planning worstelen en roosters nog op papier proberen up to date te houden.

Tijdens zijn lange wielrentochten en de momenten op het voetbalveld mijmerde hij regelmatig: “Dat moet toch anders, makkelijker kunnen?”

Wouter van TimeButler

Ook Wouter kan zichzelf, na jarenlang verblijf voor en achter de bar, als gast maar ook in allerlei (leidinggevende) functies een echte kroegtijger en ervaringsdeskundige noemen. Hoewel hij de locale horeca regelmatig blijft verblijden met een bezoek is Wouter ook een ondernemer in hart en nieren. Daar waar hij een kans ziet duikt hij hierop en gaat ermee aan de slag. Zo bestaat zijn curriculum inmiddels uit meerdere succesvolle zaken, zoals Winedesign en MediaJuice. Met de laatste helpt hij op aansprekende wijze ondernemers zichzelf beter online te representeren. Dit doet hij doormiddel van het bouwen van websites maar ook met bijstaan van allerhande (digitaal) marketing advies.

Wouter en Barry deelden de verbazing over het achterblijven van ontwikkeling in de door hen zo geliefde branche. Ze filosofeerden over de inzet van handige digitale en online applicaties die het leven van zowel ondernemer als hun werknemer makkelijker en transparanter maken.

Bierviltje

In 2014 werden de eerste ruwe schetsen voor TimeButler dan ook opgepend op een bierviltje. Zoals dat gaat bij echter ondernemers en uitvinders tijdens een goede avond in de kroeg.

Inmiddels is deze schets uitgewerkt tot het live draaiende TimeButler platform met drie speer functionaliteiten; de digitale prikklok voor registratie, de medewerkers app om overall diensten en roosters in te zien en onderling te ruilen en het online management portal voor beheer en rapportage.

‘The proof of the pudding is in the eating.’

Veel ondernemers ervaren inmiddels de voordelen en het gemak van TimeButler. Barry en Wouter ontwikkelden de SaaS (Software as a Service) in eerste instantie speciaal als oplossing voor een hiaat in de planning en personeelsadministratie in de horeca. De tool bewijst inmiddels aan veel meer branches en in veel meer ondernemingen zijn nut, gemak en overzicht.

Wij nodigen je dan ook uit voor een vrijblijvend gesprek over hoe TimeButler jouw onderneming nog beter laat presteren. Of download alvast hier de DEMO. 30 dagen gratis op proef om te kijken of TimeButler ook voordelen oplevert voor jouw onderneming.