Horeca

Horeca

Elke bedrijfstak binnen de horeca heeft zijn eigen behoefte met betrekking tot urenregistratie en roosterplanning. TimeButler bedient graag alle bedrijfstakken, door een compleet product aan te bieden.

Hotel

In de hotellerie zijn veel verschillende afdelingen aan het werk. Deze verschillende afdelingen dienen goed samen te werken, maar bestaan wel uit verschillende teams met andere kwaliteiten. De planning van keuken, bediening, front office, housekeeping en sales is vaak afzondelijk van elkaar en goed inzichtelijk via TimeButler.

Inzichtelijkheid en het gemak van TimeButler zorgt voor transparatie binnen uw organisatie. Medewerkers kunnen via de app hun gewerkte uren en rooster bekijken, wat voor duidelijkheid en rust op de werkvloer zorgt. De focus tijdens werkuren ligt immers bij de gasten.

Restaurant - Lunchroom

De urenregistratie zorgt voor tijd- en kostenbesparing binnen uw restaurant of lunchroom. Minder tijd voor administratie betekent meer tijd op de werkvloer. Tijd die zorgvuldig besteedt kan worden aan zowel uw gasten als uw personeel. Doordat u de urenregistratie automatiseert, is er geen foutmarge meer. En de inzichtelijkheid zorgt voor een goed overzicht van de gewerkte uren van al uw medewerkers. 

Café - Club

De kostenbesparing door een effectieve manier van urenregistratie is voor elke ondernemer interessant. Daarnaast zorgt de roostermodule voor een goede personeelsbezetting. Eenvoudig en overzichtlijk kunnen alle verschillende diensten ingevoerd worden. Via de app en cloud is het mogelijk om 24/7 alles te beheren en te registreren.