Eenvoudig roosters maken!

Roostermodule

Roostermodule voorbeelden telefoonRoosters maken binnen een bedrijf kan soms een puzzel zijn. Elk stukje moet in elkaar vallen om een goede bezetting op de werkvloer te krijgen.

Om te beginnen moet een roostermodule eenvoudig te bewerken zijn. Op deze manier blijft het rooster overzichtelijk. 

Invoermogelijkheden van het rooster

Naast het invoeren van starttijden van medewerkers is het mogelijk om eindtijden en meldingen in te voeren. Via de melding kan aangegeven worden op welke afdeling, zaal of taak een medewerker die dag zijn dienst heeft. Uiteraard kunt u het rooster ook nog uitprinten.

Verder is het mogelijk om medewerkers, via tags, onder te verdelen in groepen. Selecteer een tag en het rooster toont alleen de medewerkers die onder deze tags vallen. Op die manier ontstaat een overzichtelijk rooster van elke afdeling binnen uw bedrijf. Ook printen kan op deze manier.

Extra opties binnen de roostermodule zijn niet verplicht, dus u kunt zelf bepalen welke gegevens u invult of niet. Elk bedrijf maakt roosters op haar eigen manier, dus maak ons roostermodule passend binnen uw bedrijf!

Is uw rooster klaar? Dan kunt u eenvoudig het rooster publiceren voor uw personeelsleden die deze in hun persoonlijke applicatie altijd inzichtelijk hebben.

Plan vooruit

Het rooster op voorhand maken, maar is deze nog niet definitief? Pas de publicatiedatum eenvoudig aan en publiceer alleen het rooster dat u zichtbaar voor uw medewerkers wil hebben.