Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

This is where the magic happens

Timebutler B.V.
Stationsplein 62
3743 KM Baarn

KvK: 62677381
BTW: NL8549 13 695 B01
Bank: NL 03 RABO 0302 0351 09

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

Wij antwoorden zo snel mogelijk, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl

Probeer 30 dagen gratis onze demo

Meer tijd voor je bedrijf

eenvoudig

Eenvoudig in gebruik

Alles is eenvoudig vanuit één overzichtelijk dashboard te regelen: roosters maken, urenregistratie bijhouden en verlof- en verzuimdagen administreren.

geen handwerk

Geen handwerk (dus ook geen fouten)

Met de digitale prikklok worden werktijden van je medewerkers automatisch geregistreerd. Nooit meer uren overtypen in Excel. Dat scheelt tijd én fouten.

medewerker

Medewerkers regelen veel zelf

Medewerkers hebben 24/7 hetzelfde inzicht in roosters en uren in de medewerker app. Daarnaast kunnen ze in de app zelf diensten ruilen en verlof aanvragen. Dat scheelt mails, appjes en belletjes.

Lage kosten; geen investering nodig

geen hardware

Geen hardware nodig

Veel systemen vereisen een investering in dure hardware. Timebutler niet! Wil je medewerkers laten in- en uitklokken op locatie, gebruik dan een eenvoudige tablet.

gratis demo

30 dagen gratis proberen

Onze demo is 30 dagen gratis, zonder verplichting. We vragen zelfs nog geen betaalgegevens. Laagdrempeliger kunnen we het niet maken.

prijs

€3,- per medewerker

Ben je na de demo enthousiast? Voor de kosten hoef je het ook niet te laten. Je betaalt slechts €3,- euro per medewerker per maand.

Alle functionaliteiten op een rijtje

medewerker icon

Beheer je medewerkers

Medewerkers maak je snel aan dankzij een eenvoudig formulier. Beheer persoonlijke gegevens, de contractduur en het aantal contracturen.

rooster icon

Maak roosters

Maak snel een overzichtelijk rooster voor je medewerkers. Deel ze in per afdeling, rooster terugkerende diensten in of maak splitdiensten aan.

gewerkte uren icon

Registreer gewerkte uren

Met onze gebruiksvriendelijke prikklok registreer je de werktijden van je medewerkers eenvoudig. Zij klokken in en uit en de gewerkte uren worden in de cloud verwerkt.

verlof icon

Verlofregistratie

Beheer de verlofuren en verlofdagen van je medewerkers vanuit het dashboard. De vrije dagen vragen medewerkers zelf aan, je dient de aanvraag enkel goed of af te keuren.

verzuim icoon

Verzuimregistratie

Een zieke medewerker meld je ziek in het dashboard. Zodra je medewerker weer beter is, geef je een einddatum aan en in het urenoverzicht zie je de ziekteuren van je medewerker staan.

instellingen icon

Flexibel in te richten

Maak zelf afdelingen, pauzes en medewerkers aan. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem regel je alles binnen jouw organisatie in een handomdraai.

excel icon

Exporteren naar Excel

Exporteer de gewerkte uren, verlofuren en verzuimdagen van je medewerkers naar eigen wens naar Excel, klaar voor de salarisadministratie.

cloud icon

Veilig in de cloud

Alles in ons systeem wordt direct en veilig opgeslagen in jouw cloud, waar alleen jij toegang toe hebt. De gegevens worden op gebackupt, zodat de data nooit verloren gaat.