Digitake prikklok

Maak van je tablet simpel een digitale prikklok voor urenregistratie.

Met onze digitale prikklok app voor je tablet, start je direct met het bijhouden van de gewerkte uren van je medewerkers. Geen hardware nodig!

Dankzij onze digitale prikklok is urenregistratie bijhouden

 eenvoudig én transparant

tablet icon

Hoe werkt de digitale prikklok

Onze digitale prikklok maakt urenregistratie eenvoudig en overzichtelijk. Je medewerkers kunnen inklokken op een tablet dankzij onze app.

Door op hun foto te drukken start het registreren van de werktijd. En aan het einde van de dag eindigen ze de dienst op dezelfde wijze. Na het ingeven van de pauzes worden de gewerkte uren direct verwerkt.

gewerkte uren icon

Urenregistratie per minuut

De digitale prikklok registreert werktijden per minuut. Zo weet je precies hoe lang je medewerkers aan het werk zijn en betaal je flexibele krachten nooit teveel.

De gewerkte uren zie je direct terug in jouw dashboard. Je ziet wie er nog aan het werk is en krijgt een melding als een medewerker is vergeten om uit te klokken.

download icon

Geen hardware nodig

Onze dienstverlening werkt zonder hardware. Dit betekent dat je zonder aanschaf van apparatuur zoals een pasjesscanner of NFC-tag lezer werktijden kan registeren.

Iedere tablet van Apple of Android kun je omtoveren tot een digitale prikklok. Of installeer de digitale prikklok op je computer.

De urenregistratie met de digitale prikklok is flexibel in te richten

Bepaal zelf de duur van de pauzes. Medewerkers krijgen bij het uitklokken op de digitale prikklok de mogelijkheid om genomen pauzes aan te geven. Zo klopt de urenadministratie voor je medewerkers en worden de genomen pauzes netjes verwerkt.

Ook kun je afdelingen aanmaken en zo de gewerkte uren per afdeling inzien. Je urenregistratie is zo compleet.

Alles klaar voor je salarisadministratie

Selecteer de periode waar jij het urenoverzicht van wilt hebben. Per dag, per week of een specifieke periode. Voor alle medewerkers tegelijk, specifiek voor één medewerker of per afdeling.

Zo genereer je snel een uitgebreide Excel, klaar voor je salarisadministratie.

Digitale-prikklok-urenregistratie-
digitale-prikklok-medewerker-app

De urenregistratie van de digitale prikklok is

ook zichtbaar voor je medewerkers

Alle gewerkte uren worden direct verwerkt. Zo zien je medewerkers de gewerkte uren meteen terug in de medewerker app.

Vergeet je medewerker in of uit te klokken op de digitale prikklok? Jij en je medewerker krijgen allebei een melding. Zo kun je op tijd ingrijpen en voorkom je dat je geregistreerde uren moet aanpassen.

Je medewerker ontvangt iedere maand een overzicht van de gewerkte uren. Zo kan je medewerker de uitbetaalde uren controleren met de daadwerkelijk gewerkte uren.

Urenregistratie bijhouden met de prikklok op de mobiele telefoon van je medewerkers.

Zijn je medewerkers vaak onderweg? Met Timebutler is het ook mogelijk om de werktijden van je medewerkers te registreren op hun eigen mobiele telefoon. Je kunt de medewerker app eenvoudig omtoveren tot een digitale prikklok zodat je medewerkers altijd en overal hun urenregistratie kunnen bijhouden.

De geregistreerde uren zijn voor jou altijd zichtbaar in het online dashboard. Zo weet je altijd wie van je medewerkers aan het werk is en worden de gewerkte uren eenvoudig online geregistreerd.

Digitale prikklok mobiel
App voor verlofregistratie

Verlofregistratie voor een complete urenadminstratie

Naast het registreren van de gewerkte uren via de prikklok, maak je jouw urenregistratie compleet met onze digitale verlofregistratie. Digitaliseer de aanvragen van vakantiedagen en bijzonder verlof eenvoudig in ons dashboard.

Medewerkers vragen via hun eigen app verlof aan. De goedgekeurde aanvragen worden samengevoegd met de geregistreerde werktijden voor een complete urenregistratie.

Demo 30 dagen gratis proberen

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

Wij antwoorden zo snel mogelijk, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl