Digitake prikklok

Maak van je tablet een digitale prikklok voor urenregistratie.

Met onze digitale prikklok start je meteen met urenregistratie van de werktijden van je medewerkers.

Werktijden registreren was nog nooit zo eenvoudig én transparant

dankzij de digitale prikklok

Hoe werkt de digitale prikklok

Onze digitale prikklok maakt het registreren van werktijden eenvoudig. Je medewerkers kunnen inklokken op jouw tablet. Door op hun foto te drukken start het registreren van de werktijd. En aan het einde van de dag eindigen ze de dienst op dezelfde wijze. Na het ingeven van de pauzes worden de gewerkte uren direct verwerkt.

Registreer per minuut

De digitale prikklok registreert werktijden per minuut. Zo weet je precies hoe lang je medewerkers aan het werk zijn. Ook weet je of je rooster klopt en betaal je flexibele krachten nooit teveel.

De gewerkte uren zie je direct terug in jouw dashboard. Je ziet wie er nog aan het werk is en krijgt een melding als een medewerker is vergeten om uit te klokken.

Geen hardware nodig

Onze dienstverlening werkt zonder hardware. Dit betekent dat je zonder aanschaf van apparatuur zoals een pasjesscanner of NFC-tag lezer werktijden kan registeren.

Iedere tablet van Apple of Android kun je omtoveren tot een digitale prikklok. Of installeer de digitale prikklok op je computer.

De urenregistratie is flexibel in te richten naar jouw wensen.

Bepaal zelf de duur van de pauzes. Medewerkers krijgen bij het uitklokken de mogelijkheid om genomen pauzes aan te geven. Zo klopt de urenadministratie voor je medewerkers en worden de genomen pauzes netjes verwerkt.

Ook kun je afdelingen aanmaken en zo de gewerkte uren per afdeling inzien. Je urenregistratie is zo compleet.

Alles klaar voor je salarisadministratie

Selecteer de periode waar jij het urenoverzicht van wilt hebben. Per dag, per week of een specifieke periode. Voor alle medewerkers tegelijk, specifiek voor één medewerker of per afdeling.

Zo genereer je snel een uitgebreide Excel, klaar voor je salarisadministratie.

Digitale-prikklok-urenregistratie-
digitale-prikklok-medewerker-app

De urenregistratie van de digitale prikklok is ook zichtbaar voor je medewerkers

Alle gewerkte uren worden direct verwerkt. Zo zien je medewerkers de gewerkte uren direct terug in de medewerker app. Zo ziet je medewerker direct de gewerkte uren.

Vergeet je medewerker in of uit te klokken op de digitale prikklok? Jij en je medewerker krijgen allebei een melding. Zo kun je op tijd ingrijpen en voorkom je dat je geregistreerde uren moet aanpassen.

Net als jij kan je medewerker in de app een export maken van de gewerkte uren. Zo kan je medewerker de uitbetaalde uren nakijken met de daadwerkelijk gewerkte uren.

Start direct met het inrichten van jouw dashboard.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

035 80 80 212

We antwoorden zo snel we kunnen, maar sowieso binnen 24 uur.

info@timebutler.nl