Heldere verzuimregistratie.

Helaas worden je medewerkers soms ziek. Dit vul je eenvoudig in binnen jouw dashboard. De diensten in het rooster komen vrij om aan te bieden aan andere medewerkers. Zo zorg je voor een kloppend rooster en verzuimregistratie.

Digitale verzuimregistratie zieke medewerker

Voorkom verzuim door heldere communicatie.

Met onze software willen wij ervoor zorgen dat je blije medewerkers hebt. En tevreden medewerkers zijn minder vaak ziek. Ondanks dit is een correcte verzuimregistratie belangrijk. En dit verzorgen wij met onze dienstverlening.

Je medewerkers zien wanneer zij ziek zijn geweest in de medewerker app. De verzuimuren zijn voor jou zichtbaar bij een medewerker en de verzuimuren komen ook terug in het maandelijkse urenoverzicht.

Verzuimregistratie zonder poespas.

Een zieke medewerker brengt altijd een hoop geregel met zich mee. Onze software zorgt ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan de verzuimregistratie en de diensten die moeten worden ingevuld.

Je meld een medewerker ziek en de eerste 3 diensten kun je direct aanbieden aan collega’s binnen dezelfde afdeling of locatie. Is een medewerker weer snel beter? Dankzij de einddatum die je invoert wordt het verzuim beëindigd, krijgt de medewerker zijn ingeplande diensten weer terug en kun jij verder.

De ziekte dagen van je medewerker worden netjes verwerkt in de urenexport en de ziektedagen blijven zichtbaar in jouw dashboard.

Zo bouw je ook direct een goed dossier op met de verzuimregistratie van Timebutler.

verzuimkaart

Start direct met het inrichten van jouw dashboard.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

We antwoorden zo snel we kunnen, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl