Eenvoudig roosters maken en urenregistratie bijhouden

Online roosters maken

Snel en eenvoudig personeelsplanning maken en delen met je medewerkers

Dankzij onze eenvoudige personeelsplanning oplossing is een rooster maken simpel en snel geregeld.

rooster icon

Eenvoudig personeelsplanning maken

Je personeel inplannen heb je met onze overzichtelijke personeelsplanning zo geregeld.

De ingevoerde planning is direct zichtbaar voor jouw personeel, dankzij onze app. Zo zijn ze altijd op de hoogte van het actuele rooster.

afdeling icon

Plan per afdeling en locatie

Voor je personeelsplanning koppel je medewerkers aan een of meerdere afdelingen. Zo zie je in het rooster de bezetting per afdeling. Ook kun je meerdere locaties aan je medewerker koppelen. Zo maak je per locatie een afzonderlijke personeelsplanning. En je medewerkers zien waar en wanneer ze mogen werken.

terugkerende dienst icon

Terugkerende diensten

Werken je medewerkers altijd op dezelfde dag en tijd? Met ons continurooster plan je een medewerker met een paar eenvoudige stappen wekelijks, twee wekelijks of drie wekelijks voor het gehele jaar in.

De diensten zijn nog afzonderlijk aan te passen, dus ook wijzigingen zijn makkelijk door te voeren. Zo maken wij je personeelsplanning eenvoudig.

Overzichtelijk en simpel personeelsplanning maken

Een personeelsplanning maken kan een flinke klus zijn. Dankzij onze simpele roostermodule regel je dit snel en overzichtelijk.

Ben je tevreden met de planning? Publiceer deze dan zodat je medewerkers direct op de hoogte zijn wanneer ze mogen werken.

Wijzigt er iets in het rooster? Wij laten je medewerkers weten wat er is gewijzigd. Je personeel is zo altijd op de hoogte van de actuele planning.

Automatisch verlof- en verzuim.

Heb je een medewerker die vrije dagen heeft aangevraagd? De verlofdagen worden na goedkeuring automatisch verwerkt in je personeelsplanning. Zo zie jij dat deze medewerker niet beschikbaar is.

Is één van je medewerkers ziek? De aankomende diensten van deze medewerker kun je aanbieden, zodat deze ingevuld kunnen worden door medewerkers binnen deze afdeling.

Daarom is personeelsplanning maken met Timebutler geregeld in een handomdraai!

Rooster app voor medewerkers

Al je personeel is altijd op de hoogte van het rooster

Het actuele rooster is altijd beschikbaar voor je personeel op hun eigen mobiele telefoon. Ze zien de eerst volgende dienst, het weekrooster en tijden dat ze moeten werken.

Een half uur voor de start van de eerstvolgende dienst, krijgen ze een berichtje dat ze mogen gaan werken. Zo zijn je medewerkers altijd op de hoogte van het rooster en aankomende diensten, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Zo deel je jouw actuele planning met het personeel zonder veel tijd kwijt te zijn aan communicatie.

Start direct met het inrichten van jouw dashboard.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

We antwoorden zo snel we kunnen, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl