personeelsplanning op computer

Personeelsplanning maken;

snel en eenvoudig online geregeld

Het maken van een online personeelsplanning heeft enorm veel voordelen voor jou en je medewerkers.

Personeelsplanning software; overzichtelijk en simpel

Een personeelsplanning maken kan een flinke klus zijn. Dankzij onze gebruiksvriendelijke personeelsplanning software regel je dit makkelijk en snel.

Dankzij onze online software bespaar je minimaal 20% van je tijd per maand met het maken van een rooster een het doornemen van wijzigingen met je medewerkers.

Daarnaast geeft het je inzicht in de bezetting per afdeling, contracturen van medewerkers en het aantal ingeplande uren en diensten per dag.

En wijzigingen? Die zijn gemaakt en gecommuniceerd met je medewerkers in een handomdraai.

Rooster app voor medewerkers

Personeelsplanning app; je medewerkers altijd op de hoogte

Het rooster is altijd beschikbaar voor je medewerkers op hun eigen mobiele telefoon. Ze zien de eerst volgende dienst, het weekrooster en tijden dat ze moeten werken.

Een half uur voor de start van de eerstvolgende dienst, krijgen ze een berichtje dat ze mogen gaan werken. Zo zijn je medewerkers altijd op de hoogte van het actuele rooster en aankomende diensten, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Ook wijzigingen in je personeelsplanning worden altijd automatisch doorgegeven aan je medewerkers. Handig toch?

Verlof- en verzuim ook automatisch verwerkt in de personeelsplanner

Heeft een medewerker vrije dagen aangevraagd? De verlofdagen worden na goedkeuring automatisch verwerkt in de planning. Zo zie je bij het maken van het rooster direct welke medewerkers wel of niet beschikbaar zijn.

Is één van je medewerkers ziek? De aankomende diensten van deze medewerker kun je met onze software direct aanbieden aan je team. Je medewerkers kunnen zelf aangeven of ze de dienst willen overnemen.

Ontdek alle voordelen van Timebutler vandaag nog.

Online personeelsplanning; de voordelen op een rijtje

rooster icon

Personeelsplanning altijd beschikbaar

Online een personeelsplanning maken zorgt ervoor dat je medewerkers altijd inzicht hebben in wanneer zo moeten werken.

En jij hebt overal toegang tot het dashboard als je wijzigingen moet doorvoeren.

Nooit meer aangepaste Excelsheets doorsturen, maar met één druk op de knop de actuele planning delen met al je medewerkers.

afdeling icon

Plan in per afdeling en locatie

Dankzij onze tags voor afdelingen plan je personeel eenvoudig in per afdeling. Een afdeling maak je zelf eenvoudig aan. Zo kun je makkelijk de bezetting per afdeling per zien.

Beheer je meerdere locaties? Je koppelt personeel simpel aan verschillende locaties. Zo heb je altijd een overzichtelijke personeelsplanning op afdeling over verschillende locaties.

terugkerende dienst icon

Plan medewerkers in met terugkerende diensten

Werken je medewerkers altijd op dezelfde dag en tijd? Met het continurooster plan je een medewerker met een paar eenvoudige stappen wekelijks, twee wekelijks of drie wekelijks voor het gehele jaar in.

De diensten zijn afzonderlijk aan te passen, dus ook eventuele wijzigingen zijn makkelijk door te voeren en direct gedeeld met je medewerkers.

terugkerende dienst icon

Je medewerkers altijd op de hoogte

Dankzij onze medewerkerapp zijn je medewerkers altijd op de hoogte van het actuele rooster.

Ook wijzigingen worden meteen verwerkt en zo weten je medewerkers altijd waar ze aan toe zijn.

Meer tijd voor je bedrijf

eenvoudig

Eenvoudig in gebruik

Alles is eenvoudig vanuit één overzichtelijk dashboard te regelen: roosters maken, urenregistratie bijhouden en verlof- en verzuimdagen administreren.

geen handwerk

Geen handwerk (dus ook geen fouten)

Met de digitale prikklok worden werktijden van je medewerkers automatisch geregistreerd. Nooit meer uren overtypen in Excel. Dat scheelt tijd én fouten.

medewerker

Medewerkers regelen veel zelf

Medewerkers hebben 24/7 hetzelfde inzicht in roosters en uren in de medewerker app. Daarnaast kunnen ze in de app zelf diensten ruilen en verlof aanvragen. Dat scheelt mails, appjes en belletjes.

Lage kosten; geen investering nodig

geen hardware

Geen hardware nodig

Veel systemen vereisen een investering in dure hardware. Timebutler niet! Wil je medewerkers laten in- en uitklokken op locatie, gebruik dan een eenvoudige tablet.

gratis demo

30 dagen gratis proberen

Onze demo is 30 dagen gratis, zonder verplichting. We vragen zelfs nog geen betaalgegevens. Laagdrempeliger kunnen we het niet maken.

prijs

€3,- per medewerker

Ben je na de demo enthousiast? Voor de kosten hoef je het ook niet te laten. Je betaalt slechts €3,- euro per medewerker per maand.

Start direct met het inrichten van jouw personeelsplanning

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

Wij antwoorden zo snel mogelijk, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl