Online roosters maken

Snel en eenvoudig roosters maken voor je medewerkers

Plan al je medewerkers in. Dit kan per afdeling, over verschillende locaties en met terugkerende diensten. Zo maak je snel een overzichtelijk rooster welke je direct kunt delen met al je medewerkers.

Eenvoudig roosters maken

Roosters maken voor je medewerkers heb je met onze simpele roostermodule zo geregeld.

De ingevoerde roosters zijn direct zichtbaar voor jouw medewerkers, dankzij de medewerker app. Zo zijn ze altijd op de hoogte van het actuele rooster.

Plan per afdeling en locatie

Dankzij onze tags kun je medewerkers indelen per afdeling en locatie. Met deze optie kun je makkelijk medewerkers inzetten en de bezetting in het rooster zien. Deel jouw medewerkers in op een afdeling of locatie die je zelf kunt aanmaken en ontdek het gemak van een overzichtelijk rooster.

Terugkerende diensten

Werken je medewerkers altijd op dezelfde dag en tijd? Met ons continurooster plan je een medewerker met een paar eenvoudige stappen wekelijks, twee wekelijks of drie wekelijks voor het gehele jaar in.

De diensten zijn nog afzonderlijk aan te passen, dus ook wijzigingen zijn makkelijk door te voeren.

Overzichtelijk en simpel roosters maken

Roosters maken kan een flinke klus zijn. Dankzij onze simpele roostermodule regel je dit snel en overzichtelijk.

Ben je tevreden met het rooster? Publiceer deze dan zodat je medewerkers direct op de hoogte zijn wanneer ze mogen werken.

Wijzigt er iets in het rooster? Wij laten je medewerkers weten wat er is gewijzigd en zo zijn ze altijd op de hoogte van het actuele rooster.

Automatisch verlof- en verzuim.

Heb je een medewerker die vrije dagen heeft aangevraagd? De verlofdagen worden na goedkeuring automatisch verwerkt in het rooster. Zo zie jij dat deze medewerker niet beschikbaar is.

Is één van je medewerkers ziek? De aankomende diensten van deze medewerker kun je aanbieden, zodat deze ingevuld kunnen worden door medewerkers binnen deze afdeling.

Daarom is roosters maken met Timebutler geregeld in een handomdraai!

Rooster app voor medewerkers

Al je medewerkers zijn altijd op de hoogte van het rooster

Het actuele rooster is altijd beschikbaar voor je medewerkers op hun eigen mobiele telefoon. Ze zien de eerst volgende dienst, hun weekrooster en tijden dat ze moeten werken.

Een half uur voor de start van de eerstvolgende dienst, krijgen ze een berichtje dat ze mogen gaan werken. Zo zijn je medewerkers altijd op de hoogte van het rooster en aankomende diensten, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Start direct met het inrichten van jouw dashboard.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

035 80 80 212

We antwoorden zo snel we kunnen, maar sowieso binnen 24 uur.

info@timebutler.nl