dashboard

Manage eenvoudig en snel de werktijden, roosters en verlofdagen van je medewerkers.

Als manager ben je veel tijd kwijt met het maken van roosters, het registreren van gewerkte uren en verlofaanvragen. Dankzij onze software bespaar je uren op je administratie.

medewerker icon

Beheer je werknemers

Werknemers maak je snel aan dankzij een eenvoudig formulier. Beheer persoonlijke gegevens, de contractduur en het aantal contracturen.

rooster icon

Maak roosters

Maak snel een overzichtelijk rooster voor je werknemers. Deel ze in per afdeling, rooster terugkerende diensten in of maak splitdiensten aan.

gewerkte uren icon

Registreer gewerkte uren

Met onze gebruiksvriendelijke prikklok registreer je de gewerkte uren van je werknemers eenvoudig. Zij klokken in en uit en de uren worden direct in de cloud verwerkt.

verlof icon

Verlofregistratie

Beheer de verlofuren en verlofdagen van je werknemers vanuit het dashboard. De vrije dagen vragen werknemers zelf aan, je dient de aanvragen enkel goed of af te keuren.

verzuim icoon

Verzuimregistratie

Een zieke werknemer meld je snel ziek in het dashboard. Zodra je werknemer weer beter is, geef je een einddatum aan en in het urenoverzicht zie je de ziekteuren van je werknemer staan.

instellingen icon

Flexibel in te richten

Maak zelf afdelingen, pauzes en werknemers aan. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem regel je alles binnen jouw bedrijf in een handomdraai.

excel icon

Exporteren naar Excel

Exporteer de gewerkte uren, verlofuren en verzuimdagen van je werknemers naar eigen wens naar Excel, klaar voor de  administratie.

cloud icon

Veilig in de cloud

Alles in ons systeem wordt direct en veilig opgeslagen in jouw cloud, waar alleen jij toegang toe hebt. De gegevens worden op gebackupt, zodat de data nooit verloren gaat.

Directe communicatie met je werknemers.

Iedere werknemer krijgt toegang tot onze app en ziet hierin alles wat belangrijk is voor jouw bedrijf. Zo weten ze wanneer ze moeten werken, wanneer ze gewerkt hebben of dat een collega een dienst aanbiedt.

Door deze directe communicatie voorkom je dat werknemers dingen over het hoofd zien en dat ze altijd op de hoogte zijn. Door de directe communicatie zorg je dat jouw werknemers met meer plezier aan de slag gaan voor jouw bedrijf.

Werknemers regelen zelf vervanging en aanvraag van vrije dagen via de app.

Werknemers kunnen zelf diensten aanbieden aan collega’s als ze niet kunnen werken. Iedere collega binnen dezelfde afdeling krijgt direct een bericht dat er een dienst beschikbaar is.

Ook vrije uren of dagen vragen ze aan in de app en jij dient dit enkel goed of af te keuren, met direct zicht op het rooster zodat je ziet of de werknemer vrij kan hebben.

medewerker app telefoon

Start direct met het inrichten van jouw dashboard.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

We antwoorden zo snel we kunnen, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl