Digitale prikklok op tablet en mobiel

Urenregistratie bijhouden in de cloud

Met je mobiele apparaten urenregistratie bijhouden in de cloud. Krijg inzicht in de gewerkte uren van je medewerkers.

Registreer gewerkte uren in de cloud dankzij onze software.

De gewerkte uren van je medewerkers wil je graag bijhouden. Je wilt weten wanneer je medewerkers beginnen met werken en wanneer zij klaar zijn. Ook is het handig om te weten wanneer je medewerkers teveel, of juist te weinig werken.

Met onze digitale prikklok registreer je eenvoudig de gewerkte uren van je medewerkers. Deze worden direct verwerkt in jouw dashboard. Zo heb je de urenregistratie in de cloud

Je kunt ook zien wie er aan het werk is en wie er klaar is met werken. Daarnaast krijg je een melding als medewerkers zijn vergeten om in of uit te klokken. Eventuele fouten in geregistreerde uren pas je eenvoudig aan en worden direct voor jou en je medewerker zichtbaar.

Hoe werkt de urenregistratie?

Onze digitale prikklok maakt de urenregistratie van je medewerkers eenvoudig. De gewerkte uren worden direct verwerkt in de cloud als een medewerker uitklokt.

De gewerkte uren worden per minuut geregistreerd. Genomen pauzes worden direct verwerkt en zo heb je zonder moeite een complete urenregistratie.

Omdat alles in de cloud verwerkt is, heb je altijd inzicht in de urenregistratie van al je medewerkers.

Exporteer de urenregistratie in een handomdraai

De gewerkte uren van je medewerkers kun je eenvoudig exporteren. Kies zelf of je de urenregistratie per dag of per periode wilt exporteren. Of exporteer alle uren van de medewerkers per afdeling of locatie.

Wil je uren uit het verleden opnieuw exporteren? Door onze cloud oplossing blijft de urenregistratie altijd voor je beschikbaar.

Wijzigen van geregistreerde uren

Klopt de urenregistratie van een medewerker niet? Omdat hij bijvoorbeeld is vergeten om uit te klokken? Je wijzigt de gewerkte uren eenvoudig naar de juiste tijden. Dit wordt direct aangepast en zo heb je een correcte urenadministratie.

Je medewerker ziet de wijziging in de urenregistratie terug in de medewerker app.

Rooster
medewerker app telefoon

Direct urenregistratie voor je medewerkers zelf

Omdat alle uren in de cloud worden verwerkt zien je medewerkers zelf ook direct de urenregistratie. In de persoonlijke medewerker app hebben zij inzicht in de gewerkte uren. Ook kunnen zij de uren exporteren.

Omdat de gewerkte uren in de cloud staan, hebben ook je medewerkers altijd de geschiedenis van de gewerkte uren beschikbaar.

Eenvoudig exporteren van de data van je medewerkers.

Alles vanuit de cloud regelen is helaas nog niet mogelijk en soms ook niet wenselijk. Daarom biedt onze software flexibele oplossing voor het exporteren van de data van je medewerkers uit onze cloud.

De urenregistratie, de beschikbare en opgenomen verlofuren of het verzuim van je medewerkers kun je eenvoudig exporteren naar een Excelbestand zodat je deze kunt delen met je salarisadministrateur of deze nog even zelf kunt nalopen.

Uiteraard kun je jouw salarisadministrateur toegang geven tot jouw dashboard als beheerder en verzorgd deze de administratie vanuit de cloud.

uren