Afdelingen beheren binnen jouw bedrijf

Roosters maken per afdeling. Overzichtelijke planning voor jou en de medewerkers.

Dankzij het aanmaken en koppelen van afdelingen aan jouw medewerkers, plan je overzichtelijk de juiste bezetting binnen een bepaalde afdeling in. Roosters maken per afdeling maakt diensten inplannen eenvoudig.

afdeling icon

Zelf afdelingen aanmaken

Met onze flexibele software bepaal je zelf de namen van de afdelingen binnen jouw bedrijf. Zo maak je groepen van medewerkers aan die inzetbaar zijn op een bepaalde afdeling.

Een medewerker kan gekoppeld worden aan meerdere afdelingen, zodat je de medewerker kan inplannen op de afdeling waar deze nodig is.

Zo kun je eenvoudig roosters maken per afdeling.

mobiel icon

Rooster medewerkers in per afdeling

Je rooster is eenvoudig te maken dankzij de mogelijkheid om roosters te maken per afdeling. Door de verschillende kleuren zie je snel of je voldoende bezetting hebt binnen een afdeling.

Medewerkers zien in de medewerker app op welke afdeling ze mogen werken.

export icon

Exporteer de uren per afdeling

Wil je de gewerkte uren per afdeling inzien? Dankzij het koppelen van afdelingen kun je in onze export eenvoudig zien welke medewerkers uren hebben gemaakt binnen een afdeling.

Zo kun je makkelijk de werkelijk gewerkte uren op een afdeling inzien en je rooster waar nodig aanpassen.

Afdelingen per locatie ingericht.

Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? Een afdeling is per vestiging te bepalen. Je kunt de afdelingen beheren en koppelen aan een medewerker. Vervolgens ook verschillende locaties aan dezelfde medewerker koppelen. Zo plan je een medewerker op iedere vestiging in op de juiste afdeling, zonder dat je hier extra handelingen voor uit moet voeren.

Afdelingen beheren per medewerker.

Voor iedere medewerker kun je zelf bepalen of je één of meerdere afdelingen aan de medewerker koppelt. Met het inplannen van een dienst kun je aangeven op welke afdeling de medewerker die dag moet werken. In het rooster zie je dit terug dankzij de kleur van de dienst.

De medewerker ontvangt in een bericht voor aanvang van de dienst ook de melding op welke afdeling er gewerkt wordt. Zo weten je medewerkers waar ze aan toe zijn.

Meerdere locaties
Digitale prikklok

Urenregistratie per afdeling

Onze digitale prikklok zorgt voor een kloppende urenregistratie per afdeling. Via onze exportmogelijkheden kun je een afdeling selecteren om alle gewerkte uren in te zien. Zo heb jij zicht op de bezetting, productiviteit en efficiëntie per afdeling. De urenregistratie wordt bijgehouden door middel van onze gebruiksvriendelijke digitale prikklok.

Start direct met roosters maken per afdeling.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

We antwoorden zo snel we kunnen, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl