Urenregistratie personeel

Home 5 Alles over urenregistratie 5 Urenregistratie personeel
urenregistratie personeel

Urenregistratie personeel

Optimaliseer de urenregistratie van je personeel met Timebutler: een schaalbaar en betaalbaar platform. Vereenvoudig planningen en behoud tevreden werknemers.

07 juli, 2023

Ook als je bedrijf geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ heeft, blijft urenregistratie van personeel van groot belang. Ieder uur moet verantwoord kunnen worden, dit vormt de basis voor zaken als de uitkering van salaris, het opbouwen van vakantiedagen en ook het inplannen van werkzaamheden. Er zijn verschillende manieren om het bijhouden van de urenregistratie van werknemers te stroomlijnen. Per organisatie zullen er andere eisen zijn. Timebutler is een schaalbaar platform waarin urenregistratie voor personeel zeer eenvoudig werkt, met of zonder app en met standaard hardware zodat hoge investeringen niet langer nodig zijn.

Urenregistratie werknemers

Zelfs voor een ZZP’er is het van belang om uren te registreren. Als een bedrijf groeit, wordt urenregistratie voor werknemers steeds complexer. Er moeten diensten worden ingepland en er moet rekening worden gehouden met uitval door ziekte of andere onvoorziene omstandigheden. Dit is niet alleen prettig voor de directie, het helpt ook om werknemers tevreden te houden omdat je flexibeler kunt inroosteren.

De personeel urenregistratie kan op meerdere manieren worden ingevuld. Nog steeds werken veel bedrijven met een Excel sheet. Dat klinkt primitief en dat is het ook, maar het is wel begrijpelijk. Bij apps die urenregistratie van medewerkers faciliteren zijn er soms teveel functies of juist te weinig. De tarieven liggen hoog met vaste abonnementen en langlopende overeenkomsten. Dan is het eenvoudiger om ‘even’ een Excel sheet in elkaar te zetten en deze te gebruiken. Het probleem is dat dergelijke oplossingen niet of nauwelijks schaalbaar zijn, niet transparant en dat hier uiteindelijk enorm veel tijd in gaat zitten.

Timebutler levert urenregistratie voor personeel op een manier die schaalbaar én betaalbaar is. In plaats van de organisatie in te richten volgens de grenzen van het registratiesysteem, kun je ons platform invullen naar eigen inzicht en behoeften. Dit geldt voor de huidige situatie, maar ook voor de toekomst. Wellicht groeit het bedrijf of er komen naast fulltimers ook een aantal flexwerkers bij. De urenregistratie van medewerkers kan op vrijwel iedere manier worden ingevuld met optimale flexibiliteit voor het personeel.

Online urenregistratie personeel

Bij registratie van gewerkte uren wordt bij de invulling vanuit de centrale administratie opgezet. Dat is logisch, want hier wordt alles gecoördineerd. Toch is het van belang dat het personeel hierdoor niet gehinderd wordt in de werkzaamheden. Denk aan complexe software of extra apparaten die specifiek gebruikt worden in de urenregistratie voor personeel. Timebutler is een software platform dat geoptimaliseerd is voor een groot aantal apparaten en toepassingen. Zo is er een urenregistratie app die personeel kan installeren op een smartphone of centraal op een tablet. Daarnaast kunnen medewerkers van de administratie gebruikmaken van de web interface via de browsers. Zo heeft iedereen toegang tot de relevante functies op het gewenste apparaat. Deze laagdrempelige aanpak betekent dat de urenregistratie voor personeel geen extra belasting met zich meebrengt.

Door de online urenregistratie voor personeel zo transparant mogelijk in te richten kan de productiviteit worden verhoogd. Enerzijds omdat de planning van tijd en kosten veel overzichtelijker wordt, anderzijds omdat het systeem de daadwerkelijke werkzaamheden niet in de weg zit. Timebutler is een oplossing met vaste, lage kosten per medewerker inclusief urenregistratie app voor personeel en biedt zelfs een gratis periode om de functionaliteit uitgebreid te testen binnen de organisatie. En ja, exporteren naar Excel is mogelijk!

Andere artikelen

Officiële feestdagen 2024

Wij zetten alle officiële en wettelijke feestdagen 2024 voor je op een rij. En vertellen wat dit betekent voor jouw bedrijf.