Urenregistratie programma

Home 5 Alles over urenregistratie 5 Urenregistratie programma
urenregistratie programma

Urenregistratie programma

Heb je een bedrijf met medewerkers in dienst? Dan heb je een programma voor urenregistratie nodig. Dit kan op veel verschillende manieren, met een Excel sheet of een schoenendoos vol losse papiertjes met geregistreerde uren.

07 juli, 2023

Heb je een bedrijf met medewerkers in dienst? Dan heb je een programma voor urenregistratie nodig. Dit kan op veel verschillende manieren, met een Excel sheet of een schoenendoos vol losse papiertjes met geregistreerde uren. Met een uren registratie programma kun je sneller en gemakkelijker alle gewerkte uren bijhouden. Maar daarmee houdt het niet op. Je kunt ook vakantiedagen inplannen, verzuim registreren en uitgebreide roosters maken. Maar welk programma voor urenregistratie is het beste? Dat en meer over de functionaliteit van een uren programma leggen we uit op deze pagina.

Welk programma voor urenregistratie?

Zelfstandig ondernemers en bedrijven die de vaste kosten zo laag mogelijk willen houden, maken vaak gebruik van standaard tools zoals de kalender app of een spreadsheet. Dat werkt wel, maar iedereen begrijpt dat het niet ideaal is. Een programma voor urenregistratie is specifiek ontwikkeld om het bijhouden van uren efficiënt in te richten. En daarmee houdt het niet op; er kunnen ook verlofuren geregistreerd worden, uitval van personeel wordt vastgelegd en medewerkers zoeken zelf vervanging voor diensten die zij niet kunnen werken.

Nog meer software binnen het bedrijf?

Meer software is niet altijd beter. Er is software om complexe machines aan te sturen, om te gebruiken op de werkvloer of extern bij klanten of partners. Sommige systemen vereisen specifieke hardware en oplossingen zijn lang niet altijd compatibel met elkaar. Bij een programma voor urenregistratie zou het niet praktisch zijn als medewerkers gebonden zijn aan een apparaat of locatie om uren vast te leggen. Een werknemer die na het bezoek van een klant de uren vastlegt heeft ook andere behoeften dan iemand van de planning op kantoor.

Timebutler is een voorbeeld van een urenregistratie programma dat vanaf de basis is ingericht om transparant te functioneren binnen de organisatie. Als er een apparaat met internetverbinding aanwezig is, dan is de kans groot dat onze applicatie werkt. Het uren programma kan bijvoorbeeld via de browser worden gebruikt of als app voor Android of Apple iOS. Voor iedere medewerker zijn de gewenste functies beschikbaar, niet meer en niet minder. Door rechten toe te kennen heeft ieder persoon alleen de informatie die relevant is voor het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden. Daarmee is de privacy van het personeel gewaarborgd.

Wat zijn de voordelen van een uren programma?

Wat kun je met een programma voor urenregistratie wat niet mogelijk is met andere tools? Het gaat niet altijd om wat er mogelijk is, het voornaamste is een workflow te vinden die de organisatie ondersteunt en niet in de weg zit. Hier zijn enkele voordelen van een uren registratie programma en dan specifiek Timebutler:

  • Te gebruiken als web applicatie of als app voor mobiele platformen.
  • Registratie van gewerkte uren.
  • Duidelijke exports voor de loonadministratie voor automatische verwerking.
  • Minder kans op fouten door verregaande automatisering.
  • Berekening van verlofuren, overtijd en andere zaken.
  • Duidelijk overzicht voor planning van personeel.

Timebutler heeft als uren programma een aantal unieke features zoals de uitvoer naar Excel, multi platform ondersteuning zonder specifieke hardware eisen en een schaalbaar model. Je betaalt alleen voor de medewerkers die gebruik maken van dit programma, urenregistratie wordt zo betaalbaar voor ieder bedrijf. Kijk op de website voor alle mogelijkheden en probeer deze software gratis uit om alle voordelen zelf te ervaren.

Andere artikelen

Officiële feestdagen 2024

Wij zetten alle officiële en wettelijke feestdagen 2024 voor je op een rij. En vertellen wat dit betekent voor jouw bedrijf.