Je medewerkers altijd op de hoogte en ingelicht

Onze medewerker app

Iedere medewerker zijn eigen app

Timebutler heeft naast de digitale prikklok voor het registreren van de werktijden van je medewerkers, ook een app voor jouw medewerkers. Deze gratis app zorgt ervoor dat je medewerkers altijd op de hoogte zijn van hun rooster, gewerkte uren en gegevens van collega’s.  

Wij zorgen voor betrokken medewerkers

Wij geloven dat goede communicatie met je medewerkers zorgt voor bevlogen en betrokken personeel. Dankzij de medewerker app zien medewerkers eenvoudig wanneer ze moeten werken, of er een beschikbare dienst is van (zieke) collega’s en hoeveel overuren ze hebben gemaakt. Doordat je medewerkers dit allemaal vanaf hun smartphone kunnen bekijken, zijn ze altijd en overal op de hoogte.

Timebutler app

 

Urenoverzicht medewerker app

Alle gewerkte uren inzichtelijk

Je medewerkers hoeven niet meer te denken aan het zelf bijhouden van de uren die ze werken. Uiteraard zie jij in ons beheerderportaal exact de gewerkte uren van je medewerkers, maar dankzij onze medewerker app zijn dezelfde uren inzichtelijk voor jouw medewerker. Iedere medewerker krijgt zijn eigen urenoverzicht en ziet exact hetzelfde overzicht als dat jij doet.

Zo voorkom je misverstanden over overuren, verlofdagen of gewerkte uren. Je medewerkers zien tenslotte exact wanneer en hoe lang ze gewerkt hebben.

 

 

 

Het rooster altijd bij de hand

Het door jou gemaakte rooster is altijd in te kijken door jouw medewerkers. De eerst volgende dienst staat altijd prominent op de eerste pagina. De overige diensten kunnen je medewerkers vinden in het roostertabblad. Naast het weekrooster hebben wij ook een teamrooster weergave. Je medewerkers kunnen zo zien met wie ze werken of hoe laat de collega komt die hun dienst voorzet. Bij een verlofverzoek kan je medewerker kijken of er collega’s beschikbaar zijn die de dienst kunnen overnemen. Of zien dat er al meerdere verloven zijn goedgekeurd en het dus niet mogelijk is vrij te krijgen.

Wijzigingen in het rooster

Heb je onverhoopt je goede voorbereiding nog een wijziging in het rooster. De wijziging die je maakt in het beheerderportal worden direct gewijzigd op alle plekken waar het rooster zichtbaar is. In de medewerker app, maar ook in de prikklok. Zo zien je medewerkers altijd het actuele rooster.

Beschikbaarheid

Wanneer willen je medewerkers graag werken? Het is fijn om hier rekening mee proberen te houden zo ver dat kan. Ze kunnen beschikbaarheid of voorkeursdagen aangeven via een opmerkingenveld in de medewerker app. Zo kun jij zien, per medewerker, wanneer ze graag willen werken.

 

Deel nieuws met je medewerkers

Wil je alle medewerkers wat vertellen, bijvoorbeeld de komst van een nieuwe collega? Deel een kort bericht zodat je medewerkers dit in de app kunnen zien. Zo zijn ook collega’s die minder, of parttime werken direct op de hoogte. In het beheerdersportal kun je vervolgens zien hoeveel van je medewerkers dit bericht hebben gelezen. Zo weet je of je nieuws ook aankomt.

 

 

Aanvraag vrije dagen

De verzoeken vliegen je om de oren van medewerkers die een dag, een week of wellicht maanden vrij willen vragen. Dit kunnen ze doen via onze medewerker app, waardoor jij in het beheerderportal alle aanvragen in één overzicht ziet. Je kunt dan per aanvraag bekijken of dit past binnen het rooster en of je het verlof goed- of afkeurt.

Jouw medewerker kan in de app zien wat de status is van de verlofaanvraag en of je deze hebt geaccordeerd. De goedgekeurde vrije dagen worden direct geblokkeerd in het rooster, zodat je deze medewerker in die periode niet meer kunt inroosteren.

Adressenboek

Het is altijd handig om de contactgegevens van je collega’s bij de hand te hebben. Dankzij ons adressenboek staan naam, telefoonnummer en e-mailadres in de medewerker app. Zo kunnen je medewerkers elkaar altijd bereiken.

Wijzigen gegevens

Verhuist een medewerker? Of verandert een mailadres of telefoonnummer? De medewerkers kunnen zelf aanpassingen maken in de NAW gegevens. Zo heb jij altijd de actuele gegevens.