Bedankt voor je demo aanvraag!

apparaten

Je hebt van ons een mailtje ontvangen. Je kunt meteen beginnen met het inrichten.

Wil je weten hoe je de ideale start maakt met Timebutler? Volg de artikelen in onze kennisbank en je bent zo startklaar.

Nog even kort alle functionaliteiten op een rijtje!

medewerker icon

Beheer je medewerkers

Medewerkers maak je snel aan dankzij een eenvoudig formulier. Beheer persoonlijke gegevens, de contractduur en het aantal contracturen.

rooster icon

Maak roosters

Maak snel een overzichtelijk rooster voor je medewerkers. Deel ze in per afdeling, rooster terugkerende diensten in of maak splitdiensten aan.

gewerkte uren icon

Registreer gewerkte uren

Met onze gebruiksvriendelijke prikklok registreer je de werktijden van je medewerkers eenvoudig. Zij klokken in en uit en de gewerkte uren worden in de cloud verwerkt.

verlof icon

Verlofregistratie

Beheer de verlofuren en verlofdagen van je medewerkers vanuit het dashboard. De vrije dagen vragen medewerkers zelf aan, je dient de aanvraag enkel goed of af te keuren.

verzuim icoon

Verzuimregistratie

Een zieke medewerker meld je ziek in het dashboard. Zodra je medewerker weer beter is, geef je een einddatum aan en in het urenoverzicht zie je de ziekteuren van je medewerker staan.

instellingen icon

Flexibel in te richten

Maak zelf afdelingen, pauzes en medewerkers aan. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem regel je alles binnen jouw organisatie in een handomdraai.

excel icon

Exporteren naar Excel

Exporteer de gewerkte uren, verlofuren en verzuimdagen van je medewerkers naar eigen wens naar Excel, klaar voor de salarisadministratie.

cloud icon

Veilig in de cloud

Alles in ons systeem wordt direct en veilig opgeslagen in jouw cloud, waar alleen jij toegang toe hebt. De gegevens worden op gebackupt, zodat de data nooit verloren gaat.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met onze support afdeling.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

contact telefoon035 80 80 212

We antwoorden zo snel we kunnen, maar sowieso binnen 24 uur.

contact mailinfo@timebutler.nl