Urenadministratie

Urenregistratie software

Automatiseer en vereenvoudig urenregistratie met efficiënte software. Beheer tijd effectiever, stroomlijn processen en neem inzichtelijke beslissingen.

Urenregistratie programma

Heb je een bedrijf met medewerkers in dienst? Dan heb je een programma voor urenregistratie nodig. Dit kan op veel verschillende manieren, met een Excel sheet of een schoenendoos vol losse papiertjes met geregistreerde uren.

Urenlijsten

Hoe houd jij urenlijsten bij? In een spreadsheet programma, een (digitaal) kladblok of in een urenregistratie programma? Het is slim om te kiezen voor een oplossing die werkt, het is niet altijd verstandig om ‘bij het oude’ te blijven omdat overstappen ingewikkeld lijkt. Veel bedrijven verliezen een enorm aantal productieve uren omdat de wijze waarop urenlijsten worden bijgehouden niet langer aansluit op de wensen van de organisatie. Hoe je effectief urenlijsten bijhoudt en verwerkt op individueel niveau leggen we uit op deze pagina.

Urenregistratie personeel

Optimaliseer de urenregistratie van je personeel met Timebutler: een schaalbaar en betaalbaar platform. Vereenvoudig planningen en behoud tevreden werknemers.

5 redenen waarom je urenregistratie wilt bijhouden

Wist je dat het bijhouden van een urenregistratie van je medewerkers verplicht is? Maar het is vooral erg handig voor jou als ondernemer. Wij geven je 5 redenen waarom je urenregistratie van medewerkers WILT bijhouden.