Beste urenregistratie app

Home 5 Alles over urenregistratie 5 Beste urenregistratie app
beste urenregistratie app

Beste urenregistratie app

Optimaliseer tijd en prestaties met de beste urenregistratie app: eenvoudig, functioneel en schaalbaar.

07 juli, 2023

Wanneer je als bedrijf optimaal wilt presteren dan heb je de beste gereedschappen nodig. Per sector zullen de eisen anders zijn, wat betreft tijdmanagement ligt het anders. Tijd is geld, uren registreren is voor iedere onderneming cruciaal. Welke app voor urenregistratie is de beste en waarom? Op deze pagina geven we het antwoord.

Welke app voor urenregistratie?

Als eerste is het van belang om de eisen in kaart te brengen. Voordat we de vraag “welke app voor urenregistratie?” kunnen beantwoorden moeten we eerst bepalen waar de software aan moet voldoen. Deze criteria zullen voor de meeste bedrijven van toepassing zijn:

 

  • Eenvoud: Een urenregistratie app moet eenvoudig te gebruiken zijn voor alle personen die ermee te maken krijgen. Dit kan een administratief medewerker zijn op kantoor of een monteur in de buitendienst. De software moet aansluiten op de standaard werkwijze waar de medewerkers mee bekend zijn en snel uit te leggen zijn aan nieuwe gebruikers.
  • Functionaliteit: Eenvoudig betekent niet beperkt. De beste app voor urenregistratie biedt meer dan een standaard kalender of taken-applicatie die je met het systeem krijgt meegeleverd. De software moet toegespitst zijn op de eisen van de organisatie en meer bieden dan je met andere tools kunt realiseren.
  • Koppelingen: Van een urenstaat tot een factuur. Gewerkte uren converteren naar vakantie uren en een loonstrookje. Of de data exporteren naar een ander programma. Een goede urenregistratie app is geen eilandje in de oceaan dat helemaal op zichzelf staat, het moet mogelijk zijn om data uit te wisselen met andere software.
  • Schaalbaar: Als het aantal medewerkers toeneemt dan moet de software binnen de organisatie hierin voorzien zijn. Veel bedrijven starten met eenvoudige software en lopen later tegen beperkingen op. Schaalbare software hoeft niet duurder of complexer te zijn, de instapdrempel moet laag blijven met groeimogelijkheden voor de toekomst.
  • Betaalbaar: Alweer een abonnement op een cloud dienst, weer een bedrag dat je moet terugverdienen. Een app voor urenregistratie kan tijd en geld besparen, de kosten moeten in verhouding liggen tot de baten.

Wat is de beste app voor urenregistratie?

Er zijn volop producten op de markt en uitbreidingen voor bijvoorbeeld een spreadsheet systeem of online CMS producten. Waarom is Timebutler de beste app voor urenregistratie? 

In de eerste plaats is de software zeer eenvoudig te gebruiken. In veel opzichten lijkt de interface op standaard apps waarmee personeel dagelijks werkt. Iedere medewerker krijgt de functionaliteit die aansluit op het takenpakket. Hierdoor blijft de interface overzichtelijk zonder in te boeten op functionaliteit.

Een goede applicatie probeert niet alles te doen voor iedereen maar dient een duidelijk doel en werkt indien nodig samen met andere software. Timebutler is in veel opzichten een ‘Zwitsers zakmes’ wat betreft tijdmanagement, toch zijn er grenzen aan de functionaliteit. Zo blijft het systeem overzichtelijk voor alle gebruikers.

We hebben de kosten al genoemd als aandachtspunt. Timebutler werkt op basis van aantal gebruikers wat de kosten zeer transparant en voorspelbaar maakt. De app en cloudopslag zijn standaard inbegrepen, er zijn geen verborgen kosten, opstartkosten of naheffingen van toepassing. De software kan zelfs gratis en vrijblijvend getest worden zodat je er zeker van bent dat Timebutler de beste app voor urenregistratie is binnen jouw organisatie.

Download Timebutler in de App Store of Google Play

Andere artikelen

Officiële feestdagen 2024

Wij zetten alle officiële en wettelijke feestdagen 2024 voor je op een rij. En vertellen wat dit betekent voor jouw bedrijf.