Verlofaanvraag van je medewerkers

Home 5 Kennisbank 5 Verlofaanvraag van je medewerkers
Verlof aanvraag beheren

Verlofaanvraag van je medewerkers

Hoe behandel je de verlofaanvragen van je medewerkers?

26 juli, 2022

Verlofaanvraag van je medewerkers

Op de pagina Verlof kun je alles rond de vakantiedagen van je medewerkers regelen.

Je ziet hier de verlof aanvragen die je medewerkers doen via de app binnen komen. Of je kunt hier zelf verlof van een medewerker toevoegen.

Hebben je medewerkers verlofdagen? Je kunt deze per medewerker toevoegen (link naar verlof van een medewerker toevoegen) binnen de medewerker kaart. Zo hebben jij en je medewerkers inzicht in de verlofstanden en het opgenomen verlof.

Verlof van je medewerkers

Aanvragen van je medewerkers

Je medewerkers kunnen via de app vrije dagen aanvragen. Ze kunnen vrij vragen voor een dagdeel, een dag of een periode. Zodra een medewerker vrij vraagt, zie je deze aanvraag binnen komen.

Beheer alles rond de gewerkte uren van je medewerkers

Je kunt deze aanvraag goed- of afkeuren. Als je het verlof goedkeurt, dan wordt dit direct verwerkt in het rooster. Ook worden de verlofuren direct verrekend met de huidige verlofstand van de medewerker. Je medewerker wordt na behandeling van de aanvraag meteen op de hoogte gebracht.

Als er iets in het verlof verandert, dan kun je dit eenvoudig wijzigen.

Andere artikelen

Starten met Timebutler

We leggen je uit hoe je start met Timebutler. De start op het dashboard, het aanmaken van pauzetijden en afdelingen. En hoe je start met het registreren van werktijden met de digitale prikklok.

Medewerkers aanmaken

In dit artikel leggen we je uit hoe je medewerkers kunt aanmaken en hoe je de belangrijkste instellingen toepast.

Medewerkers laten inklokken met QR-code

In dit artikel leggen wij op een eenvoudige manier uit hoe je de medewerker app kunt gebruiken om je medewerkers te laten in- en uit te klokken met behulp van een QR-code. Zo kun je snel en efficiënt de werktijden registreren en controleren zonder gedoe.