Werkuren registreren via tablet of pc

Gebruiksvriendelijk urenregistratie

De gewerkte uren van je medewerkers wil je graag bijhouden. Je wilt weten wanneer je medewerkers beginnen met werken en wanneer zij klaar zijn. Ook is het handig om te weten wanneer je medewerkers teveel, of juist te weinig werken.

De digitale prikklok

Onze digitale prikklok maakt jouw urenadministratie eenvoudig. Je medewerkers kunnen inklokken door op hun foto te drukken en aan het einde van de dag op dezelfde wijze weer uit te klokken. Na het ingeven van de pauzes worden de uren direct geregistreerd en inzichtelijk.

Aan het einde van de maand, of welke termijn je ook prettig vindt, kun je de uren van je medewerkers met één druk op de knop uitdraaien.

VRAAG ONZE DEMO AAN

 

 

 

Hoe werkt onze urenadministratie

Dankzij onze gratis app, de Timebutler Ticker, regelen jouw medewerkers letterlijk de urenadministratie met één druk op de knop. Onze prikklok is makkelijk te installeren op tablet of pc. De medewerkers die je hebt aangemaakt in het beheerportal, verschijnen automatisch in de prikklok.

De werkuren die geregistreerd worden via de prikklok worden afgerond per kwartier. Jouw medewerkers kunnen op het moment van uitklokken aangeven of ze pauze hebben gehad. De tijd van deze pauzes kun je zelf bepalen en benoemen in het beheerder portal. Zo bepaal jij zelf hoe de werktijden van je medewerkers worden geregistreerd.

De werkuren kun je vervolgens exporteren naar een Microsoft Excel. De periode van de export kun je zelf bepalen, of je nu per dag, per week of per maand dit doet. Ook kun je de gewerkte uren van alle medewerkers gezamenlijk, of per medewerkers afzonderlijk exporteren.

 

 

De voordelen van onze digitale prikklok

Welke voordelen heeft deze vorm van urenregistratie voor jouw bedrijf?

  • Geen papierwerk meer
  • Geen onduidelijke uitschrijftijden meer
  • Niet meer handmatig uren overnemen
  • Geen rekenfouten meer
  • Inzicht in de gewerkte uren van je medewerkers
  • Kant- en klare aanlevering voor de salarisadministrateur.

Altijd realtime inzicht in uren.

TimeButler Ticker vandaag nog gebruiken?

Door een account aan te maken via www.timebutler.nl/demo kun je binnen 2 minuten starten met het gebruiken van de digitale prikklok. In de e-mail die je na je inschrijving ontvangt, krijg je direct alle benodigde informatie.

Direct de TimeButler Ticker downloaden?

Download de applicatie voor één van de volgende besturingssystemen:

Timebutler is beschikbaar in de appstore