Gewerkte uren inzien en bewerken

Home 5 Kennisbank 5 Gewerkte uren inzien en bewerken
Beheer alles rond de gewerkte uren van je medewerkers

Gewerkte uren inzien en bewerken

In dit artikel leggen we je uit hoe je de gewerkte uren van je medewerkers kunt inzien en bewerken.

26 juli, 2022

Gewerkte uren

Op deze pagina zie je alles rond de geregistreerde werktijden van je medewerkers. Je ziet wie er is ingeklokt, wie er klaar is met werken en je kunt hier de gewerkte uren exporten.

 

Beheer alles rond de gewerkte uren van je medewerkers

Medewerkers aan het werk

Je ziet hier wie er aan het werk is en wanneer ze zijn ingeklokt. Met het potloodje rechts van de dienst, ben je in de gelegenheid om een dienst te bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld de starttijd van een medewerker aanpassen.

Tijdregistratie van medewerkers aan het werk

Medewerkers klaar met werken

Hier staan de geregistreerde werktijden van deze dag. Zo kun je direct de gewerkte uren van je medewerkers inzien en eventuele fouten in de tijdregistraties direct corrigeren. Als één van je medewerkers bijvoorbeeld vergeten is om een pauze aan te geven, voeg je deze eenvoudig toe. Bewerk de dienst met het potloodje rechts naast de dienst.

Medewerkers klaar met werken

Andere artikelen

Starten met Timebutler

We leggen je uit hoe je start met Timebutler. De start op het dashboard, het aanmaken van pauzetijden en afdelingen. En hoe je start met het registreren van werktijden met de digitale prikklok.

Medewerkers aanmaken

In dit artikel leggen we je uit hoe je medewerkers kunt aanmaken en hoe je de belangrijkste instellingen toepast.

Medewerkers laten inklokken met QR-code

In dit artikel leggen wij op een eenvoudige manier uit hoe je de medewerker app kunt gebruiken om je medewerkers te laten in- en uit te klokken met behulp van een QR-code. Zo kun je snel en efficiënt de werktijden registreren en controleren zonder gedoe.